Tuesday, May 1, 2007
Supergott godis
Ost och skink godis
3 dl hönsbuljong (1 tärining)
2 msk matolja
2 dl havregryn
2 dl riven ost
ca 10 skivor rökt skinka
1 ägg
2 dl majsmjöl
1 dl vetemjöl
Lös upp buljongtäringen i vattnet, blanda i oljan och häll över havregrynen. Låt svälla en stund. Blanda ner riven ost, skinkan hackad i små bitar och ägget. Blanda sist när de övriga mjölsorterna och blanda väl. Bred ut smäten på en långpanna klädd med smörpapper.
Baka i 200 grader i 15 minuter, ta ut plåten och skär i rutor passande för din hund. Sänk värmen till 100 grader och eftertorka i 1,5 timmar med ugnsluckan på glänt. Blir jättegoda knapriga småsega bitar som mina hundar älskar. Kladdar inte och lätt att ha i fickan
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment